ua en ru

Міліція шукає вибухівку на об'єктах у Києві, Одесі та Харкові

Міліція шукає вибухівку на об'єктах у Києві, Одесі та Харкові Фото: співробітники міліції

У Києві нібито заміновано автовокзал, в Одесі - аеропорт, ОДА, прокуратура і суди, а в Харкові - вулиця

У Києві, Одесі та Харкові співробітники міліції перевіряють інформацію від невідомих про замінування різних об'єктів. Про це йдеться в повідомленнях прес-служб ГУ МВС у трьох містах.

Так, в Одесі з інтервалом у дві хвилини невідомий з одного і того ж номера повідомляв про замінування адміністративних будівель Міжнародного аеропорту "Одеса", Одеської обласної державної адміністрації, прокуратури Одеської області, Приморського та Малиновського судів міста Одеси.

У Києві правоохоронці перевіряють інформацію про замінування автовокзалу.

"Одна з туристок, яка знаходиться в Одесі, повідомила місцевим міліціонерам, що на її мобільний телефон надійшло СМС-повідомлення про замінування автовокзалу у столиці. Інформацію передали до Києва в 9:18. Столичні правоохоронці почали перевірку всіх наявних автовокзалів на предмет вибухових пристроїв або речовин. Відпрацювання об'єктів продовжується. Поки що жодних підозрілих предметів не виявлено", - сказано в повідомленні.

Вживаються заходи щодо встановлення особи, яка надіслала СМС-повідомлення заявниці.

Крім того, у Харкові міліція перевіряє інформацію про наявність вибухівки по вулиці Римарській.

"Інформація про виявлення небезпечної речовини надійшла в міліцію близько 14-00 від невідомої особи. Зараз правоохоронці проводять усі необхідні заходи для перевірки даного повідомлення", - повідомили в харківському ГУ МВС.

Нагадаємо, 28 липня міліція шукала, але не виявила вибухівки у будівлі ГПУ в Києві.