ua en ru

У ЛНР дозволять "Опозиційного блоку" брати участь у виборах

У ЛНР дозволять "Опозиційного блоку" брати участь у виборах Глава ЛНР Ігор Плотницький

Лідер самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький заявив, що він не проти участі партії "Опозиційний блок", яка представлена у Верховній Раді України, в місцевих виборах на територіях, підконтрольних бойовикам, передає Громадське радіо.

Повідомляється, що відповідаючи на питання журналістів про його ставлення до заяв Сергія Льовочкіна про те, що "Опозиційний блок" готовий взяти участі у місцевих виборах у ЛНР, Плотницький відповів:

"Як я ставлюся? Та заради Бога! Я двома руками "за". Нехай приїде сюди Льовочкін і інші його партійці і розкажуть, де вони були з минулої весни: в яких окопах сиділи, на яких фронтах воювали, скільки вивезли поранених, скільки крові здали в луганському центрі. І тоді, якщо народ їх підтримає і вибере - заради Бога".

Зазначимо, раніше один з лідерів партії "Опозиційний блок" Сергій Льовочкін заявив про намір партії взяти участь у виборах на Донбасі.

Нагадаємо, вчора, 31 березня, "Опозиційний блок" представив склад тіньового уряду, який очолив колишній регіонал Борис Колесніков.