ua en ru

Кабмін завтра розгляне звіт про виконання держбюджету-2014

Кабмін завтра розгляне звіт про виконання держбюджету-2014 Кабмін завтра проведе позачергове засідання

Кабінет міністрів України завтра, 31 березня 215 р., на позачерговому засіданні розгляне звіт про виконання державного бюджет України на 2014 р. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщений на офіційному сайті Кабміну.

Так, міністри завтра розглянуть проект розпорядження про схвалення звіту про виконання закону України "Про державний бюджет України на 2014 р". та проект відповідної постанови Верховної Ради України. Доповідати за цим питанням буде міністр фінансів Наталія Яресько.

Крім того, завтра Кабмін розгляне проект розпорядження про погодження відчуження майна Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ".

Міністр юстиції Павло Петренко також доповість про деякі питання забезпечення взаємодії Кабінету міністрів України з Верховною Радою України.

Також міністри розглянуть проекти законів України "Про внесення змін до статті 143 Закону України "Про Статут внутрішньої служби Збройних сил України", за яким доповість міністр оборони Степан Полторак, та законопроект "Про внесення змін до закону України "Про гуманітарну допомогу", за яким доповість міністр соціальної політики Павло Розенко.

Крім того, уряд завтра розгляне проекти постанов про затвердження порядку використання у 2015 р. коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми України на 2013-2017 рр.; для підтримки експлуатаційно безпечного стану судноплавних шлюзів, внутрішніх водних шляхів; на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням; та для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

Нагадаємо, Кабмін завтра проведе позачергове засідання.