ua en ru

У ГПУ підтвердили 685 млн грн розкрадань в Кабміні Яценюка, - нардеп

У ГПУ підтвердили 685 млн грн розкрадань в Кабміні Яценюка, - нардеп Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

У Генеральній прокуратурі України підтвердили факти 685 млн грн розкрадань за період діяльності Кабінету міністрів Арсенія Яценюка. Про це у своєму Facebook повідомив один з учасників спільного засідання парламентських комітетів з питань протидії корупції та забезпечення правоохоронної діяльності, народний депутат Борислав Береза.

"На порядку денному створення ТСК за заявою екс-керівника Держфінінспекції Гордієнко про корупційні схеми в уряді Яценюка. Народний фронт "кістьми лягає" лише б не було ТСК... На заяву Генпрокуратури про те, що є підтвердженням про розкрадання 685 млн гривень і вже порушені кримінальні справи представник Мін'юсту сказала, що вони в судах вже оскаржують результати аудиту", - написав Береза.

Идет совместное заседание комитета по противодействию коррупции и комитета по законодательному обеспечению правоохраните...

Posted by Борислав Береза on 8 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за даними екс-голови Державної фінансової інспекції України Миколи Гордієнка, всього на період роботи Кабміну Яценюка припадає близько 3,5 млрд грн збитків.