ua en ru

За фактом бійки у Голосіївському районі Києва відкрито два кримінальних виробництва

За фактом бійки у Голосіївському районі Києва відкрито два кримінальних виробництва Фото: МВС

Зараз один з правоохоронців перебуває в лікарні з важкими травмами

Міліція за фактом бійки на будівництві в Голосіївському районі Києва, внаслідок якої постраждали два міліціонери, відкрило дві кримінальні провадження. Про це заявила заступник спікера ГУ МВС у Києві Ірина Левченко, передає "112 Україна".

"Ми володіємо інформацією про двох співробітників правоохоронних органів, які отримали ушкодження під час цих зіткнень. Зараз один з правоохоронців перебуває в лікарні з важкими травмами", - розповіла Левченко.

Також вона повідомила, що двоє затриманих чоловіків опитано та відпущено.

"За цим подіям відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням зброї) і ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів). Ці кримінальні провадження розслідуються, проводиться ряд оперативно-розшукових заходів, щоб встановити та інших учасників подій", - додала вона.

ТЕРМІНОВО!!!НА ГОЛОСІЇВО МАСОВА БІЙНЯ ЗІ СТРІЛЯНИНОЮ...!Щойно на Голосіївському проспекті,46 (поряд з Голосіївською РД...

Posted by Сергій Мельниченко on 6 августа 2015 г.

Нагадаємо, у Київській області, поблизу Білої Церкви, троє невідомих розстріляли автомобіль, в результаті чого загинула людина.