ua en ru

Ukraine New Agro Technologies домовився проінвестувати в нацпроект "Село майбутнього" 1,2 млрд грн

Компанія New Ukraine Agro Technologies інвестує 1,2 млрд у проект "Село майбутнього", який є складовою нацпроекту "Відроджене скотарство". Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Згідно з повідомленням, товариство є дочірньою компанією фірми Dodburg Holdings Limited, в яку входить група міжнародних фірм із США, Канади та Ізраїлю.

"Розмір необхідних інвестицій для реалізації проекту становить 1 млрд 237 млн грн, впровадження проекту дозволить збільшити обсяги виробництва молочної продукції в Україні та створить умови для залучення нових технологій та інвестицій у вітчизняне сільське господарство", -йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що проект "Село майбутнього" реалізується на території Харківської області спільно з Харківською ОДА. Він передбачає створення селекційно-генетичного центру з трансплантації ембріонів високопродуктивних племінних корів голштинської породи, будівництво молочної ферми, тепличного господарства, виробництво кормів для великої рогатої худоби та вирощування овочів на зрошуваних полях.