ua en ru

Україна буде отримувати кошти від ЄС тільки при виконанні його умов, - єврокомісар Хан

Україна буде отримувати кошти від ЄС тільки при виконанні його умов, - єврокомісар Хан
Україна буде отримувати кошти від Європейського союзу, якщо виконає всі його умови.

Україна буде отримувати кошти від Європейського союзу, якщо виконає всі його умови. Про це сьогодні під час зустрічі з представниками бізнесу повідомив комісар з питань Європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоханнес Хан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кошти виділяються, коли певні умови виконуються, - саме такий підхід ми будемо використовувати і в Україні", - заявив Хан.

За його словами, пріоритетами для України мають стати верховенство права, прозорість, зменшення корупції та приваблива бізнес-середовище.

"Якщо країна може розвиватися, то це в основному завдяки економічному розвитку. І це основний фокус моєї уваги, не тільки щодо політики щодо України, а також просування економіки, економічних зв'язків", - заявив Хан.

За його словами, для України дуже важливо налагодити бізнес клімат для іноземних інвесторів.

Нагадаємо, Україна і ЄС 27 листопада підписали угоду про підтримку регіональної політики на 55 млн євро. У підписанні документа брав участь комісар ЄС з регіональної політики Йоханнес Хан і виконуючий обов'язки міністр економічного розвитку України Валерій П'ятницький.