ua en ru

У Донецькій обл. бойовики обстріляли місію ОБСЄ, - штаб АТО

У Донецькій обл. бойовики обстріляли місію ОБСЄ, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Обстріл був здійснений в районі н. п. Безіменне

Сьогодні, 29 червня, бойовики здійснили обстріл представників спостережної місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в районі н. п. Безіменне Донецької області, звинувативши в обстрілі українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО).

"Керівництво сектору "М" з усією відповідальністю заявляє, що обстріл представників ОБСЄ здійснили бойовики, відкривши вогонь з мінометів калібру 120 мм по спостерігачам міжнародної організації, коли вони прямували з міста Новоазовськ через н. п. Безіменне близько трьох годин дня. Одночасно в цей же час були обстріляні позиції наших військ у н. п. Широкіно", - йдеться в повідомленні.

Бойовики обстріляли місію ОБСЄ, звинувативши в цьому українських військовихСьогодні, 29 червня, в деяких ЗМІ з’явилася...

Posted by Прес-центр АТО on Monday, June 29, 2015

Штаб повідомляє, що українські військові технічно не могли здійснити обстріл спостерігачів ОБСЄ в даній місцевості, оскільки найближчі позиції сил АТО знаходяться на відстані десяти кілометрів, звідки неможливо потрапити в цю місцевість зброєю, допустимою згідно з мінськими угодами.

Нагадаємо, 27 червня ОБСЄ зафіксувала переміщення важкої техніки на Донбасі.