ua en ru

На Донбасі розпочала роботу міжнародна група верифікаторів

На Донбасі розпочала роботу міжнародна група верифікаторів Фото: група верифікаторів

Група працюватиме протягом двох тижнів і складе звіт для країн-учасниць ОБСЄ

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі розпочала роботу багатонаціональна інспекційна група верифікаторів, яка буде вивчати обстановку в зоні конфлікту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"На Сході України розпочала роботу багатонаціональна інспекційна група верифікаторів Королівства Данії, до складу якої також входять представники Канади, Молдови та Польщі. Інспекційна група прибула для проведення верифікаційних заходів у рамках Віденського документу 2011 року. Протягом двох тижнів фахівці військової делегації будуть вивчати соціально-політичну обстановку в Україні і сприяти в пошуку шляхів виходу з кризової ситуації, що склалася на сході країни на поточний момент", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що група почала роботу з Краматорська. За результатами проведених заходів датська група буде складати відповідний звіт, який буде представлений країнам-учасницям ОБСЄ.

На Сході України розпочала роботу багатонаціональна інспекційна група верифікаторів Королівства Данії, до складу якої та...

Posted by Прес-центр АТО on 6 Май 2015 г.

Нагадаємо, зустрічі профільних підгруп контактної групи щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі заплановані на 14, 19 і 22 травня.