ua en ru

Давутоглу: Анкара не має наміру вибачатися перед РФ за те, що "захищала свої кордони"

Давутоглу: Анкара не має наміру вибачатися перед РФ за те, що "захищала свої кордони" Фото: прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу

Прем'єр заявив, що російські економічні санкції не "поставлять на коліна" Туреччину

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу сьогодні, 4 грудня 2015 року, в ході свого візиту до Азербайджану заявив, що Анкара не має наміру вибачитися перед Росією за те, що "захищала свої кордони". Про це повідомляє Haqqin.Az.

"Ми не збивали російський літак над територією Сирії. Літак був збитий виключно над територією Туреччини. Крім того, на цьому літаку не було ніяких розпізнавальних знаків", - зазначив Давутоглу.

Він підкреслив, що звинувачення Росії на адресу Туреччини в тому, що вона нібито завдала удару в спину РФ, необгрунтовані.

При цьому як зазначає Associated Press, прем'єр-міністр Туреччини в ході візиту в Баку заявив, що російські економічні санкції не "поставлять на коліна" Туреччину.

Нагадаємо, вчора під час зустрічі з російським колегою Сергієм Лавровим глава Міністерства закордонних справ (МЗС) Туреччини Мевлют Чавушоглу висловив співчуття у зв'язку із загибеллю пілота бомбардувальника Су-24, збитого турецькими ВВС.