ua en ru

Бойовики за добу 126 разів обстріляли українських військових, - АТО

Бойовики за добу 126 разів обстріляли українських військових, - АТО Фото: Бойовики на Донбасі

Минула доба в зоні АТО відзначилась найбільшою кількістю обстрілів бойовиками позицій українських військових за останні тижні

Протягом минулої доби бойовики 127 разів обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АТО на Facebook.

Так, повідомляється, що з 18:00 і до 00:00, бойовики практично уздовж усієї лінії розмежування нарощували вогневу активність.

"Неподалік Донецька, близько 18:00 окупанти обстріляли наш опорний пункт в районі Новгородського з мінометів і стрілецької зброї. Також ввечері злочинці двічі били по Авдіївці зі 120-міліметрових мінометів, а близько опівночі - з танків. З 19:00 і майже до 1 ночі найманці застосовували 122-міліметрову артилерію по Красногорівці", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, напружена ситуація зберігається і на Артемівському напрямку. З 21.40 і до 22 години бойовики зі сторони селища Калинове з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" били по українських позиціях в Троїцькому.

На Луганщині, з 23:00 і до 00:30, незаконні бандформування 4 рази з мінометів і артилерії калібру 122 міліметри обстріляли селище Кримське.

А в районі Маріуполя, близько опівночі, бойовики з артилерії і мінометів били по позиціях сил АТО і житлових будівлях у Старогнатівці. А от після опівночі бандити продовжили нарощувати вогневу активність на Донеччині.

Минула доба, а зоні АТО, відзначилась найбільшою кількістю обстрілів наших позицій, зі сторони незаконних збройних форму...

Posted by Прес-центр АТО on 9 серпня 2015 р.

Нагадаємо, вчора, 9 серпня, бойовики на Донбасі понад 70 разів за день здійснили обстріл позицій сил антитерористичної операції.