ua en ru

Бойовики за добу 51 раз обстріляли сили АТО

Бойовики за добу 51 раз обстріляли сили АТО Фото: українські військові

Обстановка в зоні проведення АТО загострюється

Бойовики напередодні Різдва 51 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Обстановка в зоні проведення АТО загострюється. В різдвяну ніч бойовики проросійських НЗФ в черговий раз продемонстрували своє справжнє ставлення до будь-яких християнських цінностей. Загарбники встановили справжній післяноворічний рекорд за кількістю порушень режиму "повної тиші". Виконуючи вказівки своїх господарів Москви, противник 51 раз застосовував зброю проти українських захисників", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики відкривали вогонь в районі Мар'їнки, Верхньоторецької, Гранітного і Горлівки. Крім того, тривали хаотичні обстріл опорних пунктів українських військових біля Донецька.

Бандити застосовували зброю і після півночі. З початку дня було зафіксовано близько 10 обстрілу бойовиків. Зокрема, в районі Новгородського і донецького аеропорту.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 7 січня 2016 року:Обстановка у зоні проведення АТО загострюється...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 6 января 2016 г.

Нагадаємо, 5 січня в районі пішого переходу в Станиці Луганській бойовики влаштували перестрілку з використанням автоматичної зброї і гранатометів.