ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську із САУ та танків

Бойовики обстріляли Станицю Луганську із САУ та танків Фото: Бойовики на Донбасі

Наразі у населеному пункті продовжується бій між нашими військами та терористичними угрупованнями

Бойовики напередодні Дня незалежності України із мінометів, САУ, автоматичних та протитанкових гранатометів обстріляли найгарячішу точку Луганської області - Станицю Луганську. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Так, повідомляється, що перед Днем незалежності України терористи піддали масованим обстрілам Луганську область. У зоні ураження опинилися населені пункти: смт Станиця Луганська, села Трьохізбенка і Кримське. Військові витримали удар та гідно відповіли.
Станицю Луганську практично всю ніч обстрілювали із мінометів, САУ,

автоматичних та протитанкових гранатометів. Руйнувань немає. Наразі у населеному пункті продовжується бій між нашими військами та терористичними угрупованнями.

"Терористи спеціально мітили по лініях електропередачі, щоб залишити район без світла напередодні Дня незалежності. У результаті у смт Станиці Луганській та у селах Валуйському, Вільховому, Болотеному немає світла. Після закінчення бою електрики терміново займуться ремонтом, щоб до кінця дня дати світло у населені пункти", - наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Окрім того, у м. Золотому боєць ЗСУ з Вінниці отримав поранення внаслідок підривання на "розтяжці". Також у результаті мінометного обстрілу пошкоджена покрівля в одному з будинків.

У селах Тошківці та Нижньому в результаті артилерійського обстрілу був перебитий газопровід. У Попасній відсутня подача води. На цей момент ведуться ремонтні роботи.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 82 рази обстріляли українських військових в зоні проведення антитерористичної операції.