ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, є попадання в житлові будинки, - Москаль

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, є попадання в житлові будинки, - Москаль Фото: Генадій Москаль

Дані про постраждалих наразі з'ясовуються

Бойовики вчора, 16 травня, ввечері обстріляли Станицю Луганську Луганської області, є попадання в житлові будинки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (16.05) після 20.00 бойовики знову обстріляли Станицю Луганську зі стрілецької зброї, мінометів, гранатометів і систем "Град". Вогонь вівся з боку Луганська та пам'ятника Князю Ігорю на правому березі Сіверського Дінця. У кварталі Молодіжному снаряд потрапив в 5-поверховий житловий будинок, пошкодивши квартири на 5, 4 і 3 поверхах. Дані про постраждалих наразі з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними Москаля, близько 23.00 мінометні міни та снаряди вибухнули в районі ринку та автостанції. Прямим попаданням знищений торговий модуль, а також в результаті обстрілу загорілися три приватних будинки поблизу.

"Рятувальники не змогли оперативно виїхати на місце через бойові дії. З-за перебитих систем життєзабезпечення частина селища залишилася без світла і газу", - повідомив Москаль.

При цьому вранці в селищі тихо. За попередніми даними, в медичні установи з пораненнями ніхто не звертався, детальна інформація щодо наслідків нічних бойових дій з'ясовується.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Родина Луганської області український військовий отримав поранення.