ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з артилерії, танків та мінометів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з артилерії, танків та мінометів, - штаб Фото: сили АТО

Під вогонь потрапили Піски, Авдіївка, Опитне та інші населені пункти

Бойовики з вечора 18 травня обстріляли позиції сил антитерористичної (АТО) операції на Донбасі з артилерії, танків, мінометів, стрілецької зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За минулу добу з 18:00 російсько-терористичні війська вели вогонь з артилерії, мінометів, озброєння танків, кулеметів і стрілецької зброї по наших позиціях в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Водяного, Верхньоторецького, Веселівки Другої, Новоласпи, Старогнатівки, Щастя", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після 00:00 бойовики обстрілювали сили АТО і населені пункти з 120-мм мінометів. Під вогонь потрапили Піски, Гранітне, Авдіївка.

"По Кам'янці злочинці стріляли ще й з 152-мм артилерії. У напрямку Артемівська загарбники обстрілювали Лозове та Гранітне. Майже годину злочинці вели вогонь по Широкиному з 82-мм мінометів, але, отримавши адекватну відповідь, майже відразу почали запрошувати перемир'я", - відзначили в штабі АТО.

За даними штабу, на Луганському напрямку вперше не зафіксовано жодного обстрілу з боку проросійських бойовиків.

Минулої доби з 18.00 російсько - терористичні війська вели вогонь з артилерії, мінометів, озброєння танків, кулеметів та...

Posted by Прес-центр АТО on 18 Май 2015 г.

Нагадаємо, в боях за Дебальцеве і донецький аеропорт затримані десятки військових РФ.