ua en ru

Бойовики обстрілами перебили подачу води в ЛНР, - Москаль

Бойовики обстрілами перебили подачу води в ЛНР, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

У напрямку Краснодона вода не буде подаватися найближчим часом

В результаті ранкового обстрілу з мінометів з боку бойовиків в Станично-Луганському районі перебита лінія електропередач, яка живить Деркульську ділянку водоканалу в Луганській обл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Сьогодні вранці, близько 07:30, бойовики обстріляли з мінометів Болотене, що на самій лінії розмежування в Станично-Луганському районі. Перебита ЛЕП, яка живить Деркульську ділянку водоканалу. Саме через цю ділянку здійснюється поставка води на окуповану територію, а саме в міста Молодогвардійськ, Суходільськ, Краснодон та частину Луганська. Зараз вода в цьому напрямку не подається, і найближчим часом подаватися не буде", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що протягом минулої ночі бойовики обстрілювали Станицю Луганську зі зброї різного виду, включаючи міномети і протитанкові керовані ракети (ПТКР).

"Постраждалих серед мирного населення немає, однак у селищі зруйновані будинки і перебита інфраструктура. У центральній частині райцентру, за 150 м від будівлі райдержадміністрації, пошкоджені магазин і приватний будинок, також внаслідок прямого попадання повністю зруйновано будівлю. Крім того, пошкоджено лінії електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Москаль повідомив, що затриманий боєць "Торнадо", якого звинувачують у знущаннях над своєю співмешканкою.