ua en ru

Бойовики за ніч здійснили 30 провокаційних обстрілів сил АТО

Бойовики за ніч здійснили 30 провокаційних обстрілів сил АТО Фото: бойовики на Донбасі

Штаб констатує зростання напруги в зоні АТО

За минулу ніч з 23 на 24 листопада, проросійські бойовики здійснили 30 провокаційних обстрілів позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики вели вогонь із зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в напрямку Красногорівки, Пісків, Троїцького, Авдіївки і Мар'їнки. Також на Артемівському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Майорськ і Зайцеве, на Маріупольському - Богданівку і Широкине, на Луганському - Оріхове. Крім того, штаб АТО констатує зростання напруги на лінії розмежування.

"З кожним днем напруга на лінії розмежування зростає. Бойовики вже ведуть вогонь, не ховаючись від міжнародних місій спостерігачів", - відзначили в штабі.

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Терористи продовжують вести провокаційний ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 23 ноября 2015 г.

НАПРУГА НА ЛІНІЇ РОЗМЕЖУВАННЯ ЗРОСТАЄ. БОЙОВИКИ НЕ ПРИПИНЯЮТЬ ПРОВОКАЦІЙНа Маріупольському напрямку продовжується актив...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 23 ноября 2015 г.

Нагадаємо, розвідка повідомляє про розкрадання коштів РФ бойовиками на Донбасі.