ua en ru

Бойовики на Донбасі продовжують активно використовувати важке озброєння, - штаб

Бойовики на Донбасі продовжують активно використовувати важке озброєння, - штаб Фото: українські війскові

В зоні АТО були зафіксовані польоти 22 безпілотників

Бойовики на Донбасі в ході обстрілу сил антитерористичної операції продовжують активно використовувати важке озброєння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18:00 годин 7 травня бандити в ході обстрілу позицій українських військ знову активно використовували важке озброєння, незважаючи на мінські домовленості. На Донецькому напрямку незаконні збройні формування піддали обстрілу з мінометів заборонених калібрів позиції українських військ поблизу населених пунктів Піски, Гранітне, Дослідне, Авдіївка. Обстрілів з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї зазнали наші позиції в районі Досвідченого і шахти Дутовка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, бойовики обстріляли українських військових в районі населених пунктів Богуславське, Новгородське, Красний Пахар, Широка Балка, Ленінське. В районі Станиці Луганської та Щастя працювали снайпери.

"Крім того, найманці продовжують використовувати безпілотні літальні апарати. Всього українські підрозділи зафіксували 22 безпілотні літальні апарати, які були помічені в напрямку Жолобка, Кримського, Маріуполя, Широкіно, Михайлюки, Теплого, Новобахмутовки, Вехнеторецкого та інших населених пунктів", - відзначили в штабі.

З 18.00 години 7 травня бандити в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували важке озброєнн...

Posted by Прес-центр АТО on 7 Май 2015 г.

Нагадаємо, бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції під Горлівкою загинули 2 військових, ще 9 отримали поранення.