ua en ru

Азаров сказав, що у нього немає грошей на фінансування "провокацій" в Україні

Азаров сказав, що у нього немає грошей на фінансування "провокацій" в Україні Николай Азаров

Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав, що у нього немає грошей на фінансування "провокацій" в Україні. Про це він написав у своєму Facebook, коментуючи заяву радника голови Служби безпеки України Маркіяна Лубківського.

"Я не міг платити гроші так званим організаторам за простою і банальної причини - відсутності таких. Якби вони у мене були, то я б знайшов їм більш гідне застосування", - написав Азаров.

Крім того, Азаров пообіцяв звернутися до суду, щоб СБУ пред'явила "конкретні докази". "Я, зрозуміло, попрошу своїх адвокатів звернутися до суду, щоб згаданий суб'єкт пред'явив у відкритому слуханні конкретні докази цього марення", - додав він.

Информационное сообщение.Вчера 8 апреля некий субъект из СБУ, именуемый Лубкивским, выступил с очередным лживым бредом,...

Posted by Николай Азаров on 9 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, вчора радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявив, що масові акції в Україні оплачуються колишніми українськими чиновниками з Москви, в тому числі екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим та екс-нардепом Олегом Царьовим.