ua en ru

Акціонери "Укртранснафти" вирішили припинити повноваження Лазорко, - Пасішник

Акціонери "Укртранснафти" вирішили припинити повноваження Лазорко, - Пасішник Фото: Олександр Лазорко

Повноваження Лазорко припинені з 10 серпня

Збори акціонерів ПАТ "Укртранснафти" сьогодні, 3 серпня, прийняв рішення припинити повноваження Олександра Лазорка у зв'язку з закінченням терміну дії контракту. Про це повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник в Facebook.

"Хочу офіційно повідомити мітингувальників, їх вимоги щодо покарання винних потроху виконуємо, як і обіцяв. Збори акціонерів "Укртранснафти" сьогодні прийняв доленосне рішення - не продовжувати трудових відносин з паном Лазорко і припинити його повноваження 10 серпня 2015 року у зв'язку з закінченням строку дії контракту", - повідомив Пасішник.

Хочу офіційно повідомити мітингувальників, іх вимоги по покаранню винних потроху виконуємо, як і обіцяв.Збори акціонері...

Posted by Андрей Пасишник on 3 августа 2015 г.

Нагадаємо, 19 березня наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" прийняв рішення про відсторонення Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління. Однак Лазорко відмовився йти у відставку.

У червні Олександр Лазорко виграв перший суд у справі про відсторонення з посади. Пізніше з'явилася інформація, що його можуть відновити на посаді генерального директора компанії.