ua en ru

Негода в Україні: Знеструмлено 638 населених пунктів в 10 областях

В ніч з 25 на 26 листопада внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, дощ з мокрим снігом), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 638 населених пунктів у десяти областях. Про це повідомляє державна служба з надзвичайних ситуацій (ДержНС

В ніч з 25 на 26 листопада внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, дощ з мокрим снігом), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 638 населених пунктів у десяти областях. Про це повідомляє державна служба з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

Згідно з повідомленням, сталося знеструмлення 638 населених пунктів у десяти областяхобесточены, а саме: та Тернопільська - 263 н.п., Хмельницька - 183 н.п., Івано-Франківська - 62 н.п., Львівська - 34 н.п., Вінницька - 25 н.п., Чернівецька - 23 н.п., Житомирська - 19 н.п., Рівненська - 19 н.п., Київська - 9 н.п. та Кіровоградська - 1 н.п.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади облэнерго.ктів залучено бригади обленерго.

Зазначимо, в Україні поступово почала погіршуватися погода.

Сьогодні на заході та півночі України очікується мокрий сніг, у східних областях - дощі, на решті території мінлива хмарність, температура місцями опуститься до -1.

Крім того, 26 листопада у Київській області вночі пориви вітру 15-20 м/с, в окремих районах області налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця.

В Криму місцями сильний дощ; вночі в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у західних, північних, Вінницькій областях в окремих районах налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця.