ua en ru

В результаті ДТП в Німеччині громадяни України не постраждали, - МЗС України

В результаті аварії під Дрезденом (Німеччина) громадяни України не постраждали.

В результаті аварії під Дрезденом (Німеччина) громадяни України не постраждали. Про це РБК-Україна заявив в.о. директора департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ (МЗС) України Василь Зварич

"Аварія сталася за участю трьох транспортних засобів. В автобусі перебувало 19 осіб. Громадяни України не постраждали. Чотири людини були направлені в лікарню для обстеження. У них легкі тілесні ушкодження. Вся група продовжить в повному складі свою подорож. Зазначимо, що пасажири - це діти-інваліди", - сказав Зварич.

За попередньою інформацією, в аварії загинуло шестеро громадян Польщі, громадянство решти загиблих перевіряється.

Нагадаємо, сьогодні вранці німецьке видання Bilt повідомило про загибель 9 людей в результаті автокатастрофи під Дрезденом. Згідно з повідомленням видання, ДТП сталося близько 03:00. Водій одного з автобусів врізався в інший автобус, що втратив управління, пробив огорожу, виїхав на зустрічну смугу, де вдарила мікроавтобус, після чого злетів з траси. У лікарні було доставлено близько 40 осіб.

Пізніше в МЗС України підтвердили інформацію про ДТП в Німеччині і заявили про 8 загиблих, не уточнивши при цьому їх громадянство.

В результаті ДТП в Німеччині громадяни України не постраждали, - МЗС України

(Джерело фото: Reuters)