ua en ru

У Луганській області біля кордону з РФ український прикордонник загинув від вибуху, - МВС

Біля с. Нижня Бараникивка Біловодського району Луганської області в 30 метрах від кордону з Російською Федерацією вчора, 31 жовтня, український прикордонник загинув від вибуху невідомого пристрою.

Біля с. Нижня Бараникивка Біловодського району Луганської області в 30 метрах від кордону з Російською Федерацією вчора, 31 жовтня, український прикордонник загинув від вибуху невідомого пристрою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Луганській області.

"31 жовтня в Біловодського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля с. Нижньобараниківка (Біловодський район) стався вибух. В результаті вибуху загинув співробітник прикордонної служби. Виїздом СОГ на місце події встановлено, що 34-річний співробітник прикордонної застави "Біловодськ", рухаючись на службовому автомобілі "УАЗ" по польовій дорозі на відстані приблизно 30 м. від державного кордону з РФ підірвався на невстановленому вибуховий пристрій. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці пригоди", - йдеться в повідомленні.

Міліція зареєструвала даний факт і проводить подальшу перевірку.

Нагадаємо, в Луганській області 9 вересня на міні підірвався прикордонний загін, три прикордонники загинули, двоє отримали важкі поранення.