ua en ru

У Луганській області бойовики обстріляли представників ОБСЄ, - прес-центр "Північ"

У Луганській області бойовики вчора, 23 вересня, обстріляли представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У Луганській області бойовики вчора, 23 вересня, обстріляли представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні прес-центру оперативного командування "Північ" Збройних сил України в Facebook.

"Ситуація на Луганщині лишається складною. Вчора, протягом дня бойовики обстріляли війська оперативного командування "Північ" п'ять разів, один з яких з мінометів, чотири - зі стрілецької зброї великого калібру. Під час одного з обстрілів підрозділу, який охороняє міст через річку Сіверський Донець, були обстріляні представники ОБСЄ, які під час інциденту теж були в місці обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що з метою збереження життя і здоров'я особового складу та представників місії українські військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

При цьому, як відзначають в прес-центрі, протягом ночі на 24 вересня у районах виконання завдань військ оперативного командування "Північ" обстрілів не було. За останню добу серед особового складу і техніки втрат немає.

Нагадаємо, вчора прес-центр "Північ" повідомляв про те, що бойовики два рази обстріляли Луганську ТЕС з мінометів.