ua en ru

У Кривому Розі автомобіль наїхав на пішоходів: одна людина загинула та четверо травмовані

У м. Кривий Ріг Дніпропетровської області корейський кросовер SsangYong Korando скоїв наїзд на пішоходів, у результаті чого одна людина загинула і четверо травмовані.

У м. Кривий Ріг Дніпропетровській області вчора, 20 вересня, автомобіль скоїв наїзд на пішоходів, в результаті чого одна людина загинула та четверо травмовані. Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) трапилася близько 21:30 на вул. Модрівській.

За попередніми даними, водій корейського кросовера SsangYong Korando не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішоходів, які рухались у попутному напрямку по проїзній частині дороги.

У Кривому Розі автомобіль наїхав на пішоходів: одна людина загинула та четверо травмовані

Внаслідок ДТП один пішохід від отриманих травм загинув на місці пригоди, а ще четверо отримали тілесні ушкодження.

Розслідування даної аварії триває.

Як повідомлялося вчора, у Гостомелі Київської області багатотонний причеп, який відірвався від військового "​​КрАЗу", в'їхав на зупинку, внаслідок чого серйозно постраждала жінка.

Зазначимо, в Україні за минулу добу сталося 103 ДТП, у яких загинули 16 осіб. За даними прес-служби ДержНС, в результаті зазначених аварій постраждала 131 людина.

Загалом від початку року в Україні сталося 20 тис. 550 ДТП, у яких загинули 2 тис. 825 осіб і 25 тис. 570 осіб постраждали.