ua en ru

В Івано-Франківську студент медколеджу отруїв невідомою речовиною дев’ятьох першокурсниць

В Івано-Франківську студент другого курсу медичного коледжу отруїв невідомою речовиною дев'ятьох першокурсниць. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Прокуратура м. Івано-Франківська здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом хуліганства у медичному коледжі Івано-Франківського медичного університету, внаслідок якого постраждали дев'ять студенток.

Встановлено, що інцидент трапився сьогодні, близько 12:00. На перерві між парами в аудиторію начального закладу, де знаходились студентки першого курсу, зайшов студент другого курсу та розпилив невідому речовину. Після цього, дев'ять студенток було доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні з симптомами інгаляційного отруєння. П'ятеро з них госпіталізовано у відділення інтенсивної терапії, двоє - неврологічне відділення, а для двох інших - потреб у госпіталізації не виявлено. На даний час загрози життю та здоров'ю потерпілих немає.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України. Досудове розслідування триває.