ua en ru

В ході проведення АТО підірваний пішохідний міст через р. Сіверський Донець в районі Рубіжного, 1 сепаратист загинув, 2 поранено, - ЗМІ

У ході проведення антитерористичної операції (АТО) 22 травня підірваний пішохідний міст через р. Сіверський Донець в районі Рубіжного (Луганська область), в результаті чого 1 сепаратист загинув, ще двоє поранені.

У ході проведення антитерористичної операції (АТО) 22 травня підірваний пішохідний міст через р. Сіверський Донець в районі Рубіжного (Луганська область), в результаті чого 1 сепаратист загинув, ще двоє поранені. Про це місцевому виданню "Восточный вариант" повідомили в прес-службі Луганського обласного відділення ВГО "Комітет виборців України".

За інформацією з різних джерел, на світанку українські військові підрозділи почали рух у бік Лисичанська - через міст в районі ж/д вокзалу Рубіжного (на Новодружевск). Силовики використовували бронетехніку.

"При цьому вони зустріли опір сепаратистів. Підірваний пішохідний міст через Сіверський Донець в районі Привілля-Старої Краснянки. У лікарню Лисичанська надійшов один убитий і два поранених. Обидва поранених - жителі міста Свердловська Луганської області", - відзначили в прес-службі.

Крім того, в Сєвєродонецьку сепаратисти скликають на допомогу жителів міста.

"Мабуть, щоб створити живий щит перед їх базою в будівлі інституту Химтехнологии", - додали в прес-службі.