ua en ru

ДТП у Донецькій обл.: Четверо загиблих

У Донецькій області сьогодні, 13 жовтня 2013 р., близько 11:00 на 148-му кілометрі автодороги "Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь" біля сел. Оленівка автомобіль врізався в дерево, у результаті чого загинули чотири людини.

У Донецькій області сьогодні, 13 жовтня 2013 р., близько 11:00 на 148-му кілометрі автодороги "Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь" біля сел. Оленівка автомобіль врізався в дерево, у результаті чого загинули чотири людини. Про це повідомляє "5 канал".

За попередньою інформацією, водій автомобіля Chery Elara, рухаючись з боку Донецька у напрямку Маріуполя, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та скоїв наїзд на дерево.

У результаті події водій, а також троє інших чоловіків, які знаходилися в салоні, загинули на місці ДТП, при цьому автомобіль сильно пошкоджений. На даний момент правоохоронцям вже вдалося встановити особи двох загиблих - жителів м. Кіровське Донецької області, особи ще двох встановлюються.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група.

ДТП у Донецькій обл.: Четверо загиблих

ДТП у Донецькій обл.: Четверо загиблих

Фото 62.ua

Нагадаємо, вчора у Львівській області вчора, 12 жовтня 2013 р., близько 16:15 на автодорозі біля с. Крехів Жовківського району екскурсійний автобус "Еталон", попередньо через несправність, з'їхав з дороги та врізався в дерево.

Внаслідок ДТП травмовані троє осіб, серед яких одна дитина віком 12 років та двоє дорослих.

На момент ДТП в автобусі перебували 26 людей, з них 22 дитини (вік 12 років). Всі діти оглянуті в ЦРЛ м. Жовква. Вирішується питання повернення дітей додому.

Зазначимо, в Україні за минулу добу сталося 114 дорожньо-транспортних пригод (ДТП), в яких загинула 21 людина. В результаті зазначених аварій постраждала 131 людина.

Всього з початку року в Україні сталося 22 тис. 684 ДТП, в яких загинули 3 тис. 147 людей та 28 тис. 046 осіб постраждали.