ua en ru

Причиною смерті Дзіруна стала гостра коронарна недостатність, - МВС

Причиною смерті підприємця Анатолія Дзіруна стала гостра коронарна недостатність, атеросклеротичний кардіосклероз та хронічна ішемічна хвороба серця. Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України в Київській обл.

"16 травня 2013 р. о 03:50 ночі до чергової частини Васильківського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській обл.. зателефонувала 54-річна мешканка села Тростинка Тетяна Дзірун і повідомила про те, що 15 травня 2013 р. близько 18:00 зник її чоловік, керівник одного з місцевих приватних сільськогосподарських підприємств Анатолій Дзірун... Під ранок, місцевий мешканець на полі, неподалік від ферми приватного сільськогосподарського підприємства виявив автомобіль марки Hundai Tucson, яким користувався розшукуваний чоловік. В замку запалення автомобіля знаходився ключ. На відстані 1,5 м. від автівки, на землі, без ознак насильницької смерті було виявлено тіло Дзіруна, яке було направлено до моргу Васильківської центральної районної лікарні", -йдеться у повідомленні МВС.

Після проведення розтину тіла було отримано лікарське свідоцтво, в якому вказано що причиною смерті Дзіруна є гостра коронарна недостатність, атеросклеротичний кардіосклероз та хронічна ішемічна хвороба серця.

Слідчим відділом Васильківського міськвідділу ГУМВС України в Київській обл. дані про вказане кримінальне правопорушення внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України з додатковою відміткою щодо кваліфікації - природна смерть.

"Дружина та інші свідки повідомили міліції, що чоловік останнім часом скаржився на поганий стан здоров'я: у нього часто "крутилася" голова та він був гіпертоніком", - повідомили у прес-службі Г УМВС.

На даний час, досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

Читайте також: Корнацький повідомив про смерть директора своєї агрофірми