ua en ru

Пожежу біля кіностудії Довженка в Києві локалізовано, - ДержНС (оновлено)

Пожежу біля кіностудії Довженка в Києві локалізовано, - ДержНС (оновлено)
Пожежу загальною площею близько 2 тис. кв. м на вул. Дегтярівській год локалізовано.

Пожежу загальною площею близько 2 тис. кв. м на вул. Дегтярівській у Києві локалізовано. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"12 листопада о 17:29 до оперативно-диспетчерської служби Головного Управління Держнс р. в Києві надійшло повідомлення про пожежу в окремо стоячій двоповерховій будівлі, за адресою р. Київ, вул. Дегтярівська, 21. На місце виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи, прибувши на місце рятувальників за вказаною адресою не пропускала охорона, довелося шукати іншого шляху для під'їзду до місця пожежі, наступні прибувають підрозділи змогли безперешкодно потрапити на територію", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, вогнем охоплено три ангари, 20:23 пожежа площею близько 2 тис. кв. м. локалізовано.

"На місці створено штаб з ліквідації пожежі, працює 21 одиниця основної та спеціальної техніки. Гасіння пожежі ускладнюється великою площею і відсутністю вододжерела на даному об'єкті. В гідравлічних, який знаходиться на території не вистачає тиску, тому рятувальникам довелося прокладати рукавну лінію до найближчого гідранту на відстані близько 1 км", - відзначили в прес-службі.

Станом на 22:00 гасіння пожежі триває.

Нагадаємо, 29 жовтня о 21:41 у кінотеатрі "Жовтень" виникла пожежа, яку рятувальники ліквідували п'ять годин.