ua en ru

Вибух у Луганську: Рятувальники витягли з-під завалів тіло другої жертви

Рятувальники витягли тіло другої жертви вибуху в житловому будинку Луганська. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

Рятувальники витягли тіло другої жертви вибуху в Луганську. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

"Станом на 09:00 12 серпня, під завалами 13-поверхового будинку, де 11 серпні відбувся вибух газу, знайдено і вилучено тіло 73-річної жінки", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, пошуково-рятувальні роботи в зруйнованому вибухом будинку тривали всю ніч.

Вибух у житловому будинку Луганська стався вчора. За попередньою версією, вибухнув побутовий газ через несправність котла індивідуального опалення, епіцентр був на шостому поверсі. Раніше повідомлялося, що газ, найімовірніше, вибухнув на п'ятому поверсі.

Балкон обвалився, при обвалі частини балкона впав на припаркований біля будинку автомобіль, який, за словами очевидців, ремонту не підлягає. Вибуховою хвилею зруйновані перекриття між 4-м і 5-м поверхами.

В результаті вибуху загинули дві людини, ще 17 постраждали. Серед постраждалих - троє дітей. Шість постраждалих були госпіталізовані. Всього з-під завалів врятували вісім чоловік. Повідомляється, що серед них - 11-річна дівчинка, яка перебуває у важкому стані.

Фото: Вибух в багатоповерхівці в Луганську

Всіх мешканців аварійного будинку евакуювали. Зараз рятувальники розбираються завали. Влада міста вже заявила, що всі постраждалі від вибуху будуть забезпечені тимчасовим житлом. Їм також буде надана необхідна допомога.

Факт вибуху вже занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою м. Луганська.