ua en ru

Кернес переніс другу операцію

Мер Харкова Геннадій Кернес переніс вже дві операції.

Мер Харкова Геннадій Кернес переніс вже дві операції. Про це в ефірі телканала "112 Україна" заявив прес-секретар Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

"Остання новина, яка з Ізраїлю прийшла, вона хороша. Стан внутрішніх органів у ізраїльських лікарів не викликає побоювань. Йому (Кернесу) була проведена остання операція, після чого заявили про те, що внутрішні органи, які у нього пошкоджені, несподіванок від них не можна чекати", - заявив Сидоренко.

Прес-секретар Харківської міськради підтвердив, що Кернес переніс вже дві операції. А також повідомив, що поки ізраїльські лікарі не роблять ніяких прогнозів щодо того, скільки триватиме лікування харківського голови.

"Поки прогнозів ніхто ніяких не робить ні з приводу подальшої життєдіяльності, ніяких, ні скільки триватиме лікування. Занадто мало часу минуло, практично тільки добу з моменту поранення", - заявив Сидоренко.

Нагадаємо, 28 квітня Кернес під час занять спортом в парку Харкова отримав вогнепальне поранення в спину. Він був доставлений в реанімацію, йому зробили операцію, лікарі оцінювали його стан як важкий. Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство Кернеса.