ua en ru

Донецька мерія повідомила про можливі перебої з водо- і теплопостачанням через бої

Донецька мерія повідомила про можливі перебої з водо- і теплопостачанням через бої
У Донецьку була знеструмлена Верхньокальміуська фільтрувальна станція, в результаті чого можливі перебої з водопостачанням та теплопостачанням.

У Донецьку була знеструмлена Верхньокальміуська фільтрувальна станція, в результаті чого можливі перебої з водопостачанням та теплопостачанням. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Сьогодні, о 19:30 в результаті бойових дій були пошкоджені мережі електропостачання, що подають електроенергію на Верхньокальміуську фільтрувальну станцію. У зв'язку з цим не здійснюється подача води на Донецьк. КП "Донецькміськводоканал" переводить всі водопровідні вузли міста на мінімальний режим водопостачання", - йдеться в повідомленні.

Запаси води в резервуарах водопровідних вузлів в першу чергу будуть витрачатися на підтримку стабільної роботи котелень міста. Вода в будинки жителів буде подаватися в мінімальному режимі, тому на верхніх поверхах можливі перебої, повідомляє мерія.

"Якщо ремонтні роботи займуть тривалий період, можливі перебої в забезпеченні централізованого теплопостачання в місті", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні ввечері Донецьку неспокійно, у багатьох районах чутні вибухи.