У Мінекології сподіваються, що зміни до закону про утилізаційний збір будуть прийняті на найближчих засіданнях ВР

В Міністерстві екології та природних ресурсів України сподіваються, що зміни до закону про утилізаційний збір будуть прийняті на найближчих засіданнях ВР. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков, передає кореспондент РБК-Україна.

В Міністерстві екології та природних ресурсів України сподіваються, що зміни до закону про утилізаційний збір будуть прийняті на найближчих засіданнях ВР. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Він буде переглядатися - відповідні доручення дані Президентом України. Що стосується коефіцієнту, сертифікації, там є ще ряд питань. Тому ми вже підготували на основі цих доручень відповідні зміни в закони, в Бюджетний і Податковий кодекси і в сам закон. Ви знаєте, що 3 вересня почне працювати Верховна Рада, і відповідно ми будемо прагнути, щоб на цих найближчих засіданнях ці зміни були проголосовані і лягли на стіл на підпис Президента, щоби ми привели у відповідність до європейських норм", - зазначив Проскуряков.