ua en ru

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайн

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайн Марина Боржемская-Узєлкова. Фото: Прес-служба

Другу серію восьмого сезону шоу Зважені та щасилві можна дивитися на Styler

6 вересня на телеканалі СТБ показали другу серію восьмого сезону самого вагомого шоу Зважені та щасливі.

Перший тиждень схуднення позаду і перші учасники (команда фіолетових) отримали чорні футболки.

Дивитися онлайн 8 сезон 2 серію шоу Зважені та щасливі на Styler.

Вже на початку другого конкурсного тижня учасники дізналися, що почнуть харчуватися самостійно. Але за продукти їм треба буде поборотися. Адже усі товари знаходяться в комірчині, куди пари будуть заходити по черзі. А ось хто перший, а хто останній – визначила дитяча гра Крокодил.

Конкурси на проекті будуються таким чином, щоб батьки і діти краще пізнали один одного. Перший конкурс полягає в тому, що один учасник піднімає другого за канат на 6-метрову висоту. І на цій висоті кожен повинен показати своєму партнеру продукт, який він любить/не любить/на який алергія або тому подібне.

Крім того, що потрібно утримувати свою 100 або 150-кілограмову пару, потрібно згадати, що твоя дитина або батько не любить їсти. Після конкурсу ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульяніна розписують кожній парі індивідуальне меню, завірений лікарями.

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайнКадр з другого ефіру шоу Зважені та щасливі

Другий конкурс на воді став одним з найбільш складних і в психологічному, і в фізичному плані. Часто в сім'ях батьки і діти звинувачують один одного в якихось проблемах і не бачать своєї провини. В цьому конкурсі, щоб виграти і не впасти у воду, їм потрібно нарешті визнати свою провину і розібратися в проблемі.

Учасникам задається конкретне питання, і вони повинні вирішити, хто винен у цій проблемі: ти чи я. Це випробування приносить трьом парам бонус у вигляді -1 кг на зважуванні, а три сім'ї отримують антибонус +1 кг. Ті сім'ї, які не можуть знайти спільну мову, програють.

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайн

Учасники шоу Зважені та щасливі. Фото: Прес-служба

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайнУчасники шоу Зважені та щасливі. Фото: Прес-служба

Крім того, в цьому сезоні на глядачів чекає особлива рубрика #стопанорексія. Спираючись на власний досвід, Мирослава Ульяніна разом з фахівцями та запрошеними гостями, поборовшими таку ж проблему, буде розбирати: що таке анорексія, причини її виникнення, як виявити і боротися з цією складною психологічною проблемою.

Першою гостею стала переможниця третього сезону Супермодель по-українськи Маша Гребенюк. У 2017 році шанувальники почали бити на сполох, у зв'язку з хворобливим зовнішнім виглядом дівчини. Маша пояснила своїм передплатникам, що у неї дійсно були проблеми з вагою і вона почала лікування. Дівчина продовжує працювати над собою, щоб більше не мати проблем зі здоров'ям. Лікування від такого захворювання – складний процес.

"Мій шлях важкий, але я з нього не зверну. Це причина, чому я так мало виставляла фотографій. Я просто хочу прийти у форму. Спасибі за підтримку тим єдиним, що залишилися зі мною, в якому б тілі я не була! І спасибі цій ситуації, цього випробування. Я побачила, хто який насправді. У будь-якому випадку будьте здорові всі і кожен, будьте сміливими! І пам'ятайте, що головне-це гармонія тіла, голови і навколишнього світу!" - писала у себе на сторінці Маша півроку тому.

Зважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайнЗважені та щасливі: 8 сезон 2 випуск дивитися онлайн

Мирослава Ульяніна і Маша Гребенюк. Фото: Прес-служба

Раніше стало відомо, що відомий силач стане учасником 8-го сезону "Зважені та щасливі". Заслужений майстер спорту України і володар титулу "найсильніша людина світу" нарівні з іншими учасниками буде худнути під наглядом Марини Боржемской-Вузликової і В'ячеслава Узєлкова.

До речі, відомий український дієтолог Світлана Фус розповіла, які ключові помилки люди часто роблять при схудненні і чому так робити не можна.