ua en ru

В зоні АТО військовий застрелив товариша по службі, - штаб

В зоні АТО військовий застрелив товариша по службі, - штаб Фото: українські військові в зоні АТО (mil.gov.ua)

За фактом вбивства військового відкрито кримінальну справу

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі український військовий застрелив товариша по службі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За попередньою інформацією, 18 лютого в результаті необережного поводження зі зброєю військовослужбовець поранив товариша по службі. На місці події пораненому надали невідкладний комплекс медичної допомоги та евакуювали до військового медичного закладу. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

Причини і подробиці надзвичайної події наразі з'ясовуються представниками військової служби правопорядку Збройних сил України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Надзвичайна подія трапилась в одній із військових частин, особовий склад якої виконує...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, минулого тижня в районі Широкиному Донецької області в одному з будинків розстріляли чотирьох морпіхів. За даними слідства, вбивство скоїли двоє товаришів по службі. На тілах загиблих виявлені вогнепальні поранення, а в приміщенні - ознаки приховування злочину (підпалу та закладки вибухівки).