ua en ru

В зоні АТО протягом дня загинув один український військовий, 4 поранено, - штаб

В зоні АТО протягом дня загинув один український військовий, 4 поранено, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 8 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 27 липня 2017 року, загинув один український військовий, 4 поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогоднішній день у зоні АТО вчергове показав, що російсько-терористичні формування не збираються дотримуватись мирних домовленостей, продовжують цілеспрямовані обстріли, що призводить до людських жертв. Загалом від опівночі і до 19 години незаконні збройні формування 8 разів порушили режим тиші. 4 українських захисники отримали поранення різного ступеню, один загинув", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що бойовики обстріляли сили АТО неподалік Водяного, внаслідок чого один український боєць загинув.

Також бойовики обстрілювали позицій сил АТО у Новотошківському, неподалік Кримського, Новгородського, Зайцевого.

"Майже на усі сьогоднішні провокації ворога сили АТО відкривали щільний вогонь у відповідь, використовуючи практично увесь арсенал зброї не забороненої Мінськими угодами", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 19.00 27 липня 2017 року Сьогоднішній день у зоні АТО вчергове показав, що росі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу у зоні АТО загинув український військовий.