ua en ru

У зоні АТО за добу постраждали 5 українських військових

У зоні АТО за добу постраждали 5 українських військових Фото: у результаті обстрілів бойовиків у АТО постраждали 5 військовослужбовців

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики з початку доби 29 квітня 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, у результаті четверо військовослужбовців поранено, ще один отримав бойове травмування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Як зазначають у штабі, епіцентром вогневого протистояння залишається приморський напрямок. Там захисників Красногорівки обстрілювали з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також обстрілу зазнали опорні пункти біля Новотроїцького, Березового та Гнутового, Водяного та Широкиного.

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по позиціях у районі Авдіївки.

На луганському напрямку з мінометів 120-мм та 82-мм калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали опорні пункти біля Новотошківського. Також зазнали обстрілів позиції біля Кримського, Новоолександрівки та Жовтого.

У штабі зазначають, що коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири ухвалювали рішення про відкриття вогню у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО станом 18.00 29 квітня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 квітня 2017 р.

Нагадаємо, 28 квітня 2017 року в зоні АТО було збито безпілотний літальний апарат виробництва Російської Федерації.