ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще 5 отримали поранення

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще 5 отримали поранення Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

Боєць АТО загинув із-за ворожого обстрілу у Водяному

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 27 липня 2017 року, в ході бойових дій загинув один український військовий, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій один український військовослужбовець загинув із-за ворожого обстрілу у Водяному. П'ятеро військових отримали поранення. Серед них двоє поранені в результаті бойового зіткнення на бахмутської трасі. Також санітарні втрати українські війська зазнали в районі Авдіївки, Зайцевого і Кримського. При цьому біля останнього український військовий був поранений в результаті підриву на невідомий вибуховий пристрій", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ на російських прикордонних пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" в Ростовській області зафіксували похоронні фургони, які прямували на Донбас.

Крім цього, спостерігачі ОБСЄ зафіксували 53 людини у військовій формі, які перетинали українсько-російський кордон в обох напрямках, з них 20 осіб переходили лінію розмежування у напрямку Російської Федерації, а 30 - у напрямку України.