ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, - АПУ

В зоні АТО за добу загинув один військовий, - АПУ Фото: Андрій Лисенко

Більше втрат на Донбасі сили АТО не зазнали

За минулу добу, 8 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донеччині загинув один українські військовослужбовець, поранених немає. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Між годиною і двома ночі противник знову спробував просочитися крізь українську лінію оборони в Станично-Луганському районі. Ворожа диверсійно-розвідувальна група переправилася через річку Сіверський Донець в районі селища Сива і вступила в бій з українськими військовими. Після півгодини перестрілки противник відступив. В ході бою загинув один наш український воїн. Більше втрат сили антитерористичної операції за минулу добу не понесли", - повідомив Лисенко.

В зоні АТО за добу загинув один військовий, - АПУ

Фото: ситуація в зоні АТО на 9 вересня 2015 року

Нагадаємо, про загибель військового в ході зіткнення з бойовиками в Луганській області повідомив спікер АТО в Луганській області з посиланням на дані МВС. Зазначалося, що під час бойового зіткнення був смертельно поранений захисник України, 1969 р. Він отримав кульове поранення в голову, несумісне з життям.