ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще двоє отримали поранення

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще двоє отримали поранення Фото: українські солдати (facebook.com/ato news)

Сили АТО знову понесли втрати на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 липня 2017 року, в ході бойових дій загинув один український військовий, ще двоє були поранені. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення. Приносимо співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики заблокували доступ спостерігачів місії ОБСЄ до Новоазовську. Крім того, за даними української розвідки, в ДНР формують підрозділи з колишніх ув'язнених. Зокрема, такі факти зафіксовані в Донецьку і Новоазовську.

"Після проведення прискореної підготовки зазначені підрозділи направляються на передові позиції. Як правило, за ними під виглядом резерву розміщуються так звані "групи негайного реагування" на броньованих бойових машинах, які виконують функції "загороджувальних загонів", - йдеться в повідомленні розвідки.