ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 5 поранено

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 5 поранено Фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

На Донбасі загинув військовий 1997 року народження

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 16 квітня 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще 5 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"На превеликий жаль, внаслідок ворожих обстрілів загинув один наш військовослужбовець, 1997 року народження", - повідомив він.

Крім того, за словами Гуцуляка, внаслідок обстрілів на Донбасі троє військових отримали поранення, ще один - отримав бойове травмування, їх госпіталізовано. Двоє військових знаходяться у важкому стані, стан ще одного - середньої важкості. Гуцуляк зазначив, що серед поранених одна жінка-військовослужбовець, яка виконує завдання на посаді медсестра-анестезіолог, стан її здоров’я задовільний.

Також у Міноборони додали, що внаслідок застосування бойовиками лазерного пристрою, один військовий отримав бойове травмування - ураження ока, стан його здоров'я задовільний.

Нагадаємо, раніше у штабі антитерористичної операції (АТО) повідомляли про загострення ситуації на лінії розмежування сторін на Донбасі.