ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за добу три рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в ході бойових дій 6 березня 2018 року загинув один український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що окупаційні війська продовжують обстрілювати позицій сил АТО і зривати домовленості тристоронньої контактної групи про припинення вогню на Донбасі.

"На Луганському напрямку противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Луганського, а з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - неподалік Малинового. На Донецькому напрямку противник застосував гранатомети і стрілецьку зброю в передмісті Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

Всього за добу бойовики тричі обстріляли позицій Збройних сил України, а внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 6 березня 2018 року Російсько-о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики обстріляли житлові квартали міста Щастя, застосувавши при цьому зброю, заборонену мінськими домовленостями.