ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 особа травмована

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 особа травмована Фото: АТО на Донбасі ( flickr.com/ministryofdefenceua)

Стан здоров'я потерпілого військового задовільний

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 15 лютого 2018 року, загинув один український військовий, ще 1 особа травмована. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"З сумом повідомляємо, що 15 лютого в результаті ворожого обстрілу ми маємо втрати - загинув один наш український захисник, 1979 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, і бойовим товаришам нашого військовослужбовця", - повідомив він.

Крім того, Гуцуляк повідомив, що на Донбасі в результаті обстрілу один український військовослужбовець отримав бойове травмування. Його евакуювали в військовий мобільний госпіталь, стан здоров'я військового задовільний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО бойовики використовують українську символіку для створення фейкових новин. У штабі АТО відзначають, що такі провокації пов'язані з проведенням в рамках Мюнхенської конференції 16-18 лютого зустрічі "нормандської четвірки", під час якої, зокрема, буде розглядатися питання розміщення миротворчого контингенту ООН на Донбасі.