ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще один поранений

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще один поранений Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військовий загинув біля Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 13 грудня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На жаль, під час обстрілу ворожих біля Авдіївки від смертельного кульового поранення загинув один український військовослужбовець. Ще один отримав поранення в результаті обстрілу в районі Луганського і був оперативно евакуйовано в медичний госпіталь. Зараз його життю нічого не загрожує", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, в Спільній центрі контролю і координації заявили, що бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" порушують режим роботи пунктів пропуску на Донбасі, чим наражають на небезпеку мирних жителів.

Так, 12 грудня КПВВ "Маріїнка", "Новотроїцьке" і "Гнутово" були змушені продовжити час роботи в зв'язку з тим, що представники ДНР запустили автомобільний транспорт і піших в "сіру зону" за 10 хвилин до закриття КПВВ. Таким чином, пункти пропуску продовжили роботу на 50 хвилин, щоб оформити бажаючих потрапити на підконтрольну територію - додатково 110 авто і 250 громадян.