ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, 3 поранені

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, 3 поранені Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Український військовий загинув під Авдіївкою

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 грудня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На жаль, вчора не обійшлося без втрат з нашого боку. Під час ворожих обстрілів під Авдіївкою в результаті кульового поранення загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення. Також в районі Широкіно в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримав поранення один військовий. Крім того, біля Верхньоторецького один наш боєць отримав поранення через підрив на ворожій розтяжці", - повідомив Мотузяник.

Спікер зазначив, що на Донецькому напрямку зафіксовано зменшення кількості обстрілів. "На Донецькому напрямку бойовики 8 разів порушували режим тиші. Все обстріли були прицільними", - сказав він.

На Луганському напрямку бойовики також здійснили 9 обстрілів.

Нагадаємо, як повідомили у Спільному центрі контролю і координації припинення вогню, 6 грудня бойовики обстріляли будинки мирних жителів населеного пункту Водяне Донецької області.

Згідно з інформацією прес-центру штабу АТО, під час проведення фотофіксації наглядова група української сторони СЦКК з'ясувала, що бойовики застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 міліметрів.