ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, двох поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, двох поранено Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 27 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків, загинув один український військовий, ще двоє отримали бойові травми. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"У відповідь українські військовослужбовці 11 разів придушували їхню вогневу активність", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку ввечері противник обстрілював оборонців Зайцевого, Новолуганського та Травневого здебільшого із піхотного озброєння.

Також з мінометів різних калібрів російські найманці вели вогонь на підступах до Трьохізбенки, а з гранатометів і стрілецької зброї - по оборонних укріпленнях біля Жовтого, Новоолександрівки і Катеринівки.

На Донецькому напрямку у передмісті Авдіївки зафіксовано обстріли наших позицій впродовж кількох годин снайпером ворога.

З піхотного озброєння бойовики порушували перемир’я біля Березового.

На Приазов’ї із гранатометів різних типів та стрілецької зброї противник вів вогонь біля Гнутового і Водяного, а з озброєння БМП - поблизу Широкиного.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 28.11.2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Си...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у вівторок, 28 листопада, обстріли бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції зірвали роботу місії ООН з моніторингу гуманітарної ситуації.