ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 2 отримали поранення, - Лисенко

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 2 отримали поранення, - Лисенко Фото: Андрій Лисенко (mediarnbo.org)

Бойовики здійснили 16 обстрілів українських позицій

У зоні проведення антитерористичної організації (АТО) за добу загинув один український військовий, ще 2 отримали поранення. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

Так, за добу в зоні АТО в результаті обстрілу бойовиків поблизу Авдіївки Донецької області один військовослужбовець загинув.

Крім того, ще двоє військових отримали поранення в результаті нічного обстрілу в районі Майорського Донецької області. За словами Лисенка, поранені військовослужбовці були оперативно доставлені у військовий мобільний госпіталь.

Всього за минулу добу по всій лінії фронту бойовики здійснили 16 обстрілів позицій сил АТО, з них 14 були прицільними. Військовослужбовці Збройних сил України відкривали вогонь, застосовуючи великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО незаконні збройні формування з гранатометів обстріляли житлові будинки мирних жителів Авдіївки Донецької області.

Так, внаслідок попадання ворожої гранати від АГС частково зруйновано дах літньої кухні за адресою вулиця Некрасова, 127 і ворота у двір по вулиці Некрасова, 130.