ua en ru

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий Фото: Андрій Лисенко

Боєць був поранений в районі селища Гранітне

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 26 лютого 2016 року, в результаті бойових один український військовослужбовець загинув, поранених немає. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій загинув один український військовий. Це сталося в районі селища Гранітне", - повідомив Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку вчора було спокійно.

На донецькому напрямку навпаки спокійних ділянок фронту не було. Активізувалися бої в околицях Горлівки, противник використовував міномети. В районі Новгородського кілька годин вели снайперські обстріл. Крім того, близько Красногорівки сталася серія потужних ворожих обстрілу з використанням БМП та мінометів.

На маріупольському напрямку епіцентром залишається Мар'їнка з використанням стрілецької зброї і гранатометів різних систем. Короткий мінометний обстріл у Широкіно.

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий

Фото: карта АТО за 26 лютого 2016 року

Нагадаємо, як раніше сьогодні повідомив штаб АТО, у ніч з 25 на 26 лютого 2016 року проросійські бойовики знизили кількість обстрілу сил антитерористичної операції на Донбасі.