ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув український військовий, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів загинув український військовий, - штаб Фото: бойовик "ДНР" (фото: facebook.com/Игорь Иванов)

Протягом дня на Донбасі спостерігалася подальша активність бойовиків

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі внаслідок обстрілів загинув український військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня спостерігалася подальша активність російсько-окупаційних військ.Загалом, від початку доби зафіксовано 6 прицільних обстрілів підрозділами російсько-окупаційних угрупувань позицій сил АТО. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець", - йдеться у повідомленні.

Так, на Луганському напрямку поблизу Луганського бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали сили АТО із забороненого озброєня біля Павлополя,Чермалика, Водяного та неподалік Тарамчука.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією штабу АТО, на Донбасі найближчими днями можливі провокації з боку російсько-окупаційних військ. Провокації на Донбасі можуть бути пов'язані із проведенням зустрічі "нормандської четвірки" в Мюнхені.